Algemeen

VV St


Joost en Baksteenfabrikant Vandersanden doneren aan Thomashuis en Herbergier St. Joost
Voetbalvereniging St. Joost schenkt de fooienpot die ze jaarlijks binnen krijgen aan 2 mooie zorginstellingen in hun dorp. Het betreft ’t Thomashuis en de Herbergier. Inmiddels 3 jaar op rij is dit het geval, door de fooien die leden / Supporters en / gasten van deze vereniging geven, kunnen beide zorginstellingen iets leuks doen met of voor hun bewoners. In 2018 heeft dit een mooi bedrag opgeleverd van 232,50 euro per instelling; de cheques zijn inmiddels door de voorzitter Stefan Metsemakers en bestuursleden van Voetbalvereniging St. Joost overhandigd aan Han en Henriëtte van het Thomashuis en aan Dieter en Monique van de Herbergier.
Voorzitter Stefan Metsemakers van VV St. Joost is in het dagelijks leven werkzaam bij baksteenfabrikant Vandersanden als Commercieel Adviseur.
Deze werkgever doneert elk jaar een bedrag aan een aantal goede doelen in België, Nederland en Duitsland. Hun werknemers mogen dan een aantal goede doelen voordragen en deze worden dan getoetst of ze in aanmerking kunnen komen voor deze donatie. Afgelopen jaar had Stefan Metsemakers beide instellingen voorgedragen bij zijn werkgever en zijn unaniem uitgekozen door de directie van Vandersanden. Dit heeft geresulteerd in een zeer mooie donatie van 3300,- euro aan deze zorginstellingen, en ook dit bedrag hebben de bestuurders van VVS woensdag 20 maart middels een cheque overhandigd.
|Doorsturen