Algemeen

Roermond On Stage zoekt ondernemers voor VMBO beroepenfeest!

Door Gilsing lokale media

Op 1 maart 2018 vindt voor de tweede keer het beroepenfeest Roermond On Stage plaats. De Roermondse Uitdaging ondersteunt dit initiatief van samenwerkende scholen dat is bedoeld om leerlingen van het VMBO een goed beeld te geven van de verschillende beroepen, kansen en mogelijkheden in de regio.

De leerlingen kiezen al vrij vroeg in hun opleiding welke richting zij op willen en met hulp van Roermond On Stage kunnen zij een bewuste keuze maken voor een vakkenpakket dat past bij hun wensen en doel.

Teveel (V)MBO leerlingen vallen uit tijdens hun schoolperiode. Vaak door een verkeerde beeldvorming van het beroep of omdat ze niet weten wat ze moeten kiezen. Roermond On Stage gelooft in de kracht van een persoonlijk, duurzaam en lokaal netwerk van professionals om jongeren te helpen met hun toekomstdromen en beroepskeuze. Onze missie is: “Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?”

Tijdens Roermond On Stage gaan leerlingen in gesprek met beroepsbeoefenaars over beroep en werkdag. Het beroep staat centraal in de persoonlijke gesprekken die plaats vinden aan statafels. Het doel is om de leerlingen te informeren, maar de ervaring leert dat tijdens deze dag ook wel stage-afspraken of zelfs banen voortkomen.

Waarom meedoen?
Het levert enthousiaste leerlingen op die met vertrouwen hun opleiding doorlopen. Dit zijn de toekomstige werknemers van uw bedrijf en u kunt een bijdrage leveren aan de toekomstkeuze van een leerling. Op jonge leeftijd is kiezen erg lastig en is alle hulp meegenomen. Nadenken over je toekomst mag een feest zijn!

Deelname is gratis en Roermond On Stage zorgt voor zichtbaarheid van uw bedrijf op social media, website en natuurlijk op de dag zelf.

Aanmelden of meer informatie kan via de website www.roermondonstage.nl  of de facebookpagina https://www.facebook.com/Roermondonstage/ 

 

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Commode en ledikant

  Zeer nette ruime commode Eventueel inclusief bijbehorend ledikant (25 euro) Lees meer
 • Headline 1

  Leren herenjas.

  Zwarte leren herenjas. Maat 56.Jas sluit met een rits. Jas is nog in prima staat Lees meer
 • Headline 1

  nieuw zwembadje kinderen

  zwembadje, 145 cm doorsnee. op 1 bloem kun je de waterslang aansluiten zodat je een sproeier hebt. Zwembadje is nieuw. Lees meer
 • Headline 1

  isabella voortent

  Te koop een Isabella voortent met een omloopmaat van ca.8,50 mtr Inclusief een grondzeil met opblaasbare rand en tent mat. GEEN stokken, maar die zijn in elke kampeerwinkel te krijgen. Doe een bod...bij interesse alleen ophalen Lees meer
 • Headline 1

  Te koop: lederen elektrische relaxfauteuil

  Te koop: elektrische relaxfauteuil, 2 stuks. De stoelen zijn gemaakt van leer en nog in prima staat. Met de afstandsbediening kan de voetensteun en de rugleuning verzet worden. Tegelijk of los van elkaar. Let op, de prijs is per stoel!! Lees meer

Laatste reacties