Algemeen

Feestelijke opening speeltuin St. Joost


Het speeltuinseizoen gaat weer van start. Op zondag 7 april zal dit feestelijk geopend worden. Het terras is dan vanaf 13.30 uur geopend. Uiteraard kan er weer genoten worden van een drankje en genoeg lekkers , zoals ijsjes en chips.

De speeltuin is vorig seizoen vernieuwd en inmiddels hebben er al vele kinderen gespeeld. Het is ook voor groot en klein heerlijk om te spelen. In ‘de wei’ die aan de speeltuin grenst is een crossbaan en een verhard voetbalpleintje. Dit maakt het spelen extra leuk. Er zijn meerder zitgelegenheden, ook als het terras niet open is.

Voor de kinderen is er tijdens deze openingsdag een kleurwedstrijd georganiseerd. Bij inlevering van de kleurplaat op 7 april krijgen de kinderen een leuke attentie. Rond de klok van vier uur is de prijsuitreiking en kunnen leuke prijsjes gewonnen worden. De kinderen van de basisschool van St. Joost krijgen de kleurplaat via school. Andere kinderen kunnen de kleurplaat downloaden via onze facebooksite, www.facebook.com/despeelkoel.

De speeltuin is altijd vrij toegankelijk. Het winkeltje en het terras zullen vanaf 7 april zo veel mogelijk geopend op de woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag. Voor de exacte openingstijden kunt u op onze Facebooksite terecht. We hopen natuurlijk vaak open te kunnen, maar daarvoor zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Kom 7 april naar de opening en vraag een vrijwilliger voor meer informatie. U kunt ook bellen naar Dorine op telefoonnummer 06-83208909.

Hopelijk zien wij u op zondag 7 april.

|Doorsturen