Muziek

‘Aprilmarathon’ voor Fanfare St. Judocus


Fanfare St. Judocus gaat een drukke periode tegemoet, met maar liefst vijf (extra!) activiteiten in zeven dagen. Waar komt u de fanfare de komende periode tegen?

• Maandag 22 april (Tweede Paasdag) is de ‘grote’ fanfare te gast in Koningsbosch. Samen verzorgen Harmonie St. Cecilia Koningsbosch en Fanfare St. Judocus een Paasconcert in Gemeenschapshuis 'Oos Heem', Kapelaan Verdonschotstraat 5 in Koningsbosch. U bent vanaf 10.30 uur van harte uitgenodigd; de vlaai én paaseieren staan klaar!

• Op dinsdag 23 april start de jaarlijkse donateursactie. Leden van de fanfare komen in St. Joost huis-aan-huis langs de deuren voor een vrijwillige bijdrage. Mocht u niet thuis zijn, dan ontvangt u een oranje kaart in de brievenbus, om een eventuele bijdrage over te maken op ons banknummer. Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage!

• Zaterdag 27 april is een drukke dag! ’s Morgens wordt gestart met de voorbereidingen voor de derde Boekenmarkt, welke plaatsvindt op zondag 28 april. U kunt deze zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur uw overtollige boeken nog schenken aan de fanfare. Boeken kunnen deze ochtend afgegeven worden in het Patronaat. ’s Middags is de fanfare traditiegetrouw present bij de Koningsdagviering in St. Joost.

• Zondag 28 april wordt in het Patronaat voor de derde keer een boekenmarkt gehouden. Tussen 13.00 en 16.00 uur wordt een grote verzameling boeken aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De grote bulk boeken wordt te koop aangeboden voor slechts € 2,00 voor de eerste kilo en elke volgende kilo € 1,00! De bijzondere boeken worden voor een vooraf vastgestelde prijs verkocht. Ook de peuter-kleuter-kinderboeken worden apart door leden van de jeugdfanfare verkocht voor € 0,50 per stuk (of vijf boeken voor € 2,00).

Naast de vijf hierboven genoemde activiteiten, gaan uiteraard ook het kienen op dinsdagavond, de repetities op vrijdagavond en het oud papier ophalen op maandag 29 april gewoon door!

Volgende week in het Klökske meer aandacht voor de Boekenmarkt.

|Doorsturen